Info over de band

Split Seconds is een coverband met muzikanten die weten wat muziek maken is. Met hun uitgebreide repertoire weten ze elk podium onveilig te maken. Ontstaan uit een passie voor muziek zijn de bandleden samen gekomen om met elkaar iets gaafs neer te zetten. Met veel plezier spelen ze bekende covers, hun repertoire is zeer divers. Van Madonna tot Beth Hart en van Kiss tot Anita Meijer. Als het een feestje moet zijn speelt Split Seconds ze allemaal. Tijdloze klassiekers worden afgewisseld met hedendaagse hits. Split Seconds kan optredens verzorgen op ieder soort feest. Van een gezellige feestzaal tot een intiemere setting, de band weet overal de juiste sfeer neer te zetten. In overleg kan de speelduur en het repertoire aangepast worden zodat de band perfect op uw feest past! Met veel energie en passie geven ze elk liedje een “Split Seconds” sausje mee. Kijk snel wanneer je ze live kan aanschouwen. Wil je ze graag uitnodiging, kijk dan op de contact pagina. Split Seconds, Verrassend Eigenwijs!

De bandleden

Cindy van de Laar

Zangeres

Cindy van de Laar is de zangeres van de band en 1 van de oprichters van Split Seconds. Zingen is altijd haar passie geweest. Al van kleins af aan staat ze graag in de spotlights. Haar muzieksmaak is breed en het liefst zingt ze stevige nummers. Met voorbeelden als Anouk en Beth Hart weet ze hoe ze de stage moet rocken. Met haar krachtige stem weet ze je te raken tot in elke vezel!

Marjan Mensert

Bassiste

Marjan Mensert is samen met de drummer de basis van de band. Vanaf haar jeugd is ze bezig met muziek, gitaar, zang en later de bas. Haar muzieksmaak is zeer divers, elk genre door alle tijden heen. Een Fender jazz bas, Sterling musicman, SIRE M7 en V7 zijn in haar bezit. Inspiratie krijgt ze van Marcus Miller, Mike Porcaro, Pino Palladino, John Patitucci, Sting, Flea en nog vele andere.

Rob Hazelaar

Gitarist

Rob zijn muzikale interesses liggen bij de bas en gitaar. Het belangrijkste voor Rob is dat de band een eenheid vormt, een goede sound heeft, een groove kan neerzetten en er nummers gespeeld worden die voor het publiek een goed gevoel geven.
Split Seconds weet dat waar te maken met overtuigende muziek waar Rob zich als 2e gitarist volledig voor inzet.

Petra van Pel

Gitariste

Petra van Pel is van jongs af aan gefascineerd door de gitaar. Als kind heeft ze enkele jaren klassieke gitaarles genoten waarmee een goede basis werd gelegd voor de diversiteit aan hedendaagse muziekstijlen. Haar passie ligt bij de rock en metal, Muse en Sick Puppies zijn haar grote helden. Voor de pop en rock covers die Split Seconds speelt draait ze haar hand niet om!

Jeroen van Heel

Drummer

Vanaf een jaar of 8 ben ik begonnen met tikken op alles wat los en vast zat! En nadat mijn vader me meegenomen had naar een concert van de Golden Earring wilde ik alleen ook echt drummer worden. Ik rolde wat later in de bandscene terecht en kwam Peter van Rhijn ( The Clarks)tegen waarvan ik jarenlang les heb gehad en sparringpartner werd.Cesar liep als rode draad door mijn leven en na een hoop ervaring opgedaan te hebben bij diverse bands en met invalklussen op kleine en grote podia , kwam ik uiteindelijk bij Split Seconds terecht waar het buiten mijn bandleden ook mijn vrienden zijn geworden !